Dos detinguts a Elx per una baralla amb armes blanques

Els arrestats, de 26 i 27 anys, es van ferir mútuament amb sengles ganivets. Els dos van requerir atenció hospitalària

Imatge d'arxiu de la Policia Local d'Elx
Imatge d'arxiu de la Policia Local d'Elx / Ajuntament d'Elx

Agents de la Policia Local d'Elx han detingut dos homes, de 26 i 27 anys, per presumptament agredir-se mútuament amb un ganivet i provocar-se ferides que han requerit punts de sutura.

Els fets van ocórrer al carrer del Germans Navarro Caracena, on els agents van acudir després de rebre una telefonada que informava que diverses persones s'atacaven amb una arma blanca, segons ha indicat el consistori il·licità en un comunicat.

En arribar la patrulla, va trobar un jove que es tapava una ferida en la part baixa de l'estómac i que afirmava que un amic, en estat d'embriaguesa, l’havia colpejat amb una barra al braç i després l’havia punxat amb un ganivet, abans de fugir del lloc.

Minuts més tard, l'altre home es va personar voluntàriament i va relatar que l'altre ferit l'havia agredit amb un ganivet, per la qual cosa tenia lesions a la mà i al coll.

Quan van arribar els serveis sanitaris, van indicar que, a causa de les lesions que presentaven els dos detinguts, requerien punts de sutura, per això els van traslladar a l'hospital per a rebre assistència i tractament mèdic custodiats per la policia.

També et pot interessar

stats