Dos detinguts a Elx per robar en una empresa d'Albacete

La policia, que ha pogut recuperar el material sostret, busca un tercer implicat.

Dos detinguts a Elx per robar en una empresa d\'Albacete
Dos detinguts a Elx per robar en una empresa d'Albacete

La policia ha detingut a Elx dues persones com a presumptes responsables d'un robatori en una empresa de congelats d'Albacete. A més, es busca un tercer implicat. 

Tot va començar quan els empleats de l'empresa de congelats van observar com una furgoneta de lloguer s'introduïa sense consentiment a l'interior del recinte aprofitant que la barrera de seguretat es trobava oberta, ja que coincidia amb l'eixida dels treballadors.

El vehicle, ocupat per tres homes, es va aproximar a la zona del taller. Dos d'ells van baixar i van començar a carregar material metàl·lic propietat de l'empresa.

Quan els presumptes autors van ser descoberts pels treballadors, van fugir precipitadament amb el vehicle parcialment carregat de material robat i van abandonar el recinte a gran velocitat, colpejant i trencant la barrera d'accés de l'empresa.

Els investigadors van descobrir que la furgoneta implicada havia sigut llogada en una empresa de lloguer de vehicles situada a Elx i així van descobrir la identitat de dos dels tres pressumptes autors dels robatori, que han sigut detinguts ja. 

Material recuperat

El dispositiu continua obert per a localitzar i detindre el tercer i últim component del robatori. Els agents han recuperat el material robat abans que es poguera vendre en el mercat negre.

També et pot interessar

stats