Detinguts dotze seguidors del Deportivo de Cali per agredir uns altres aficionats després d’un partit a València

Els detinguts van emprar armes blanques i objectes contundents i van sostraure telèfons mòbils, joies i uns altres efectes personals

Dos dels aficionats detinguts
Dos dels aficionats detinguts / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València, Palma i Madrid dotze seguidors del Deportivo de Cali com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i delicte d'odi. Els homes haurien agredit aficionats de l'América de Cali després del partit de futbol disputat a la ciutat de València entre Colòmbia i l'Iran el passat 16 de juny.

Els fets van ocórrer l'endemà de disputar-se la trobada, quan alguns seguidors del Deportivo de Cali van localitzar altres seguidors de l'América de Cali, que portaven una bandera d'aquest equip amb la imatge d'un familiar mort per altercats entre ambdues aficions a Colòmbia. Després d'això, els haurien agredit emprant objectes contundents i armes blanques, a més de sostraure'ls la bandera, telèfons mòbils, joies i diversos efectes personals. 

Les investigacions dutes a terme per la Brigada Provincial de Policia Judicial de València, en col·laboració amb la de Palma i la Comissaria Local de Gijón, han permés identificar els agressors. Els arrestats han sigut posats en llibertat després de declarar i després d'advertir-los de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siguen requerits.

També et pot interessar

stats