Dos detinguts per cometre 13 robatoris amb força en establiments de Benidorm

Els homes, un d'ells amb nombrosos antecedents, accedien als comerços i restaurants trencant els vidres o la porta d'accés

Un vehicle de la Policia Nacional de Benidorm en una imatge d'arxiu
Un vehicle de la Policia Nacional de Benidorm en una imatge d'arxiu / CNP

La Policia Nacional ha detingut a Benidorm (Marina Baixa) dos homes de 43 i 52 anys acusats de cometre 13 delictes de robatori amb força en diferents establiments del centre de la localitat en les últimes setmanes.

La primera denúncia es va produir a principis d'agost, quan el propietari d'un supermercat va denunciar la sostracció de 600 euros després d'entrada a la força al local mitjançant el trencament del vidre de la porta d'accés. En un període de temps relativament curt, restaurants i comerços de la zona de la platja de Llevant van denunciar robatoris amb el mateix modus operandi que s'atribueixen a les persones denunciades.

Els agents van aconseguir obtindre imatges dels robatoris i proves documentals que permeteren identificar els presumptes autors, que s'estima que podrien haver obtingut un benefici de 6.000 euros. En el moment de la detenció, portaven 800 euros en efectiu i tres telèfons mòbils, que formaven part del llistat d'elements sostrets que havien denunciat els comerços afectats.

Els detinguts han sigut posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Benidorm, que ha decretat l'ingrés a la presó per a un d'ells atesa l'elevada reiteració delictiva, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

També et pot interessar