Detinguts cinc narcotraficants per introduir haixix a la Península des del port d'Alacant

En l'operació s'han intervingut quatre tones d'haixix. L'organització amagava la droga a l'arxipèlag canari a l'espera de ser remesa regularment a la Comunitat Valenciana

Detinguts cinc narcotraficants per introduir haixix a la Península des del port d'Alacant / À Punt NTC

Una macrooperació conjunta entre la Guàrdia Civil i la Policia Nacional ha desmantellat una xarxa de narcotràfic d'àmbit estatal i els ha intervingut quatre tones d'haixix. Els narcotraficants utilitzaven les illes Canàries com a via d’entrada de droga al país des d’Àfrica i després la introduïen a la Península a través del port d’Alacant. 

Segons les investigacions, l'organització ocultava la droga en grans compartiments de fusta, a l'espera de ser remesa regularment a la Comunitat Valenciana. Per a evadir l'acció policial, haurien desenvolupat operacions de contra vigilància durant algunes setmanes als ports que pretenien usar per a introduir l'haixix.

Durant l’operació els agents han detingut cinc persones, dos a Leganés (Madrid) i tres a Las Palmas de Gran Canària, entre ells el líder de l'organització. En total, s’han intervingut quatre tones d'haixix, dues furgonetes, un cotxe, una motocicleta, 5.280 euros en efectiu, diversos equips d'informàtica i documentació.

També et pot interessar

stats