Detinguts cinc homes per agredir sexualment tres menors a València

Els acusats van abordar el grup i van fer tocaments a les xiques en les seues parts íntimes

Una patrulla de la Policia Nacional a València
Una patrulla de la Policia Nacional a València / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut a València cinc homes d’entre 22 i 28 anys, acusats d'agredir sexualment tres xiquetes menors d'edat, a les quals també van perseguir i intimidar amb la finalitat de robar-los.

Segons ha informat la Policia Nacional, els fets van tindre lloc a les 5:00 de la matinada de dissabte en un carrer de la ciutat de València.

Pel que sembla, els homes van perseguir un grup de quatre menors format per tres xiques i un xic. En un determinat moment, els acusats van abordar al grup de menors per a robar les seues pertinences i, durant el robatori, van intimidar-los i van posar contra la paret les tres xiques, a les quals van fer "tocaments en les seues parts íntimes".

Els agents de patrulla que van acudir a l'avís d'un robatori van observar en el lloc a "cinc joves que envoltaven contra la paret a tres xiques i un xiquet menor de manera intimidatòria, mentre les víctimes demanaven auxili".

Els agents van separar els sospitosos dels menors i van esbrinar que, a més, un dels joves va posar un tallaungles en el coll del menor "mentre li demanava diners i els altres registraven les bosses d'elles".

Durant la intervenció, un altre home es va acostar als agents i va denunciar que li havien robat les claus, diners i dos mòbils, un dels quals estava geolocalitzat en aquest punt. Els agents van recuperar les pertinences dels mateixos sospitosos.

Finalment, van detindre als cinc acusats, d'entre 22 i 28 anys, pels delictes de robatori amb violència, agressió sexual i furt. Els arrestats, quatre d'ells amb antecedents policials, han passat ja a disposició judicial, i les víctimes, entregades als seus tutors legals.

També et pot interessar

stats