Dos detinguts per abusar d'una jove de 20 anys en un local de platja a València

La veu d'alerta la va donar un empleat de seguretat del local, que va requerir la presència de la Policia Local

Agent de la Policia Local de València
Agent de la Policia Local de València / Policia Local de València

La Policia Local de València ha detingut dos homes en una discoteca de la platja per abusar d'una jove de 20 anys que es trobava semiinconscient, possiblement a causa del consum d'alcohol, segons han confirmat aquest dimecres fonts policials. El succés es va produir el dissabte 1 d'abril, al voltant de les 21.30 hores, i tant la víctima com els suposats agressors són d'origen britànic.

Els fets es van produir en una cantonada d'una barra, quan un dels homes va començar a besar-la i l'altre, a palpar-la, segons van explicar diversos testimonis a la policia; entre ells, una amiga de la víctima i una cambrera. La veu d'alerta la va donar un empleat de seguretat del local, que va requerir la presència de la Policia Local després de conèixer els fets.

L'agredida presentava dificultats per a mantindre's dreta, però va explicar-ho tot i va insistir que s'hi havia negat, tal com van corroborar les testimonis, segons les mateixes fonts. La Policia Local va traslladar la víctima a l'Hospital Clínic, on es va activar el protocol d'atenció a les víctimes d'agressions sexuals sota la supervisió dels agents del grup Gamma.

La dona va explicar que recordava haver estat amb dos homes, que van començar a palpar-la i que es va sentir incòmoda i s'hi va oposar. Va dir també que volia presentar una denúncia, per la qual cosa la va examinar una metgessa forense, afigen des de la Policia Local.

També et pot interessar

stats