Detingut per violar a una jove enganyada amb una falsa oferta laboral

El suposat cap feia valdre la superioritat del seu càrrec per a intentar obtindre favors sexuals, arribant fins i tot a fer ús de la força i la intimidació.

Concentració, aquest dilluns a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, contra una presumpta violació a Manresa
Concentració, aquest dilluns a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, contra una presumpta violació a Manresa / Enric Fontcuberta (Efe)

Un home ha sigut detingut a Burgos per enganyar una jove amb una falsa oferta de treball per a després agredir-la sexualment. Des de l'abril passat, la Policia Nacional seguia els passos d’un home de 45 anys que utilitzava fòrums i conegudes pàgines de cerca d’ocupació per a publicar anuncis d'ofertes de treball de cambreres, recepcionistes o massatgistes a les quals exigia favors sexuals.

Els anuncis presentaven un component eròtic i un sou elevat i, quan les candidates cridaven per a interessar-se pel lloc, una suposada secretària, que va resultar ser el propi detingut, els sol·licitava per WhatsApp fotografies d’elles nues o amb poca roba. Després concertaven una cita en què el detingut feia valdre la superioritat que li atorgava el càrrec de cap i s’aprofitava del desconeixement de les víctimes per a intentar obtindre favors sexuals, arribant fins i tot a fer ús de la força i la intimidació.

La repercussió d’aquest cas en els mitjans de comunicació va motivar que una jove interposara una denúncia a Madrid per una agressió sexual que va patir fa uns quatre anys, i l’agressor de la qual va resultar ser l’home investigat. La policia, segons ha detallat aquest dimarts a través d’un comunicat, ha localitzat més possibles víctimes, però la majoria no vol denunciar “per vergonya, por o sentiment de culpabilitat”.

També et pot interessar

stats