Detingut per violar i agredir diàriament una dona a Alacant

El presumpte agressor hauria tingut la dona tancada contra la seua voluntat durant diversos mesos.

Detingut per violar i agredir diàriament una dona a Alacant
Detingut per violar i agredir diàriament una dona a Alacant

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant un home que presumptament ha tingut tancada durant diversos mesos en el seu domicili una dona amb qui s'havia casat arran d'un tracte amb la mare de la víctima perquè aquesta poguera residir a Espanya.

Pel que sembla, aquest individu agredia la dona sexualment, físicament i verbalment cada dia i la retenia amb ajuda de dos familiars, també arrestats.

La policia va tindre coneixement dels fets a través d'una denúncia sobre la desaparició d'una dona que feia diversos mesos que estava en parador desconegut, segons han explicat les forces de seguretat en un comunicat.

Agents especialistes del grup UFAM 1 de Policia Judicial de la Comissaria Provincial d'Alacant van acudir a l'habitatge i trobaren la dona tancada. Va ser necessària la intervenció d'una dotació de bombers, per a poder alliberar-la i traure-la a través d'una de les finestres del pis.

Segons ha explicat la dona a la policia, va contraure matrimoni amb el detingut fa un any per a poder residir a Europa, a canvi d'unes terres al seu país. Un tracte que hauria sigut tancat entre la seua mare i el detingut.

Una vegada a Espanya, sembla que es va negar a firmar el poder que cedia les terres al detingut i des de llavors l'individu l'hauria retinguda al seu domicili i l'ha agredida físicament i sexualment cada dia.

Després d'alliberar-la, els agents van detindre el presump-te culpable juntament amb dos familiars seus que exercien labors de custòdia de la víctima.

Així, han sigut detingudes tres persones d'entre 48 i 53 anys per presumptes delictes de detenció il·legal, maltractaments i agressió sexual, entre altres. Les tres han sigut posades a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Alacant, que ha decretat la llibertat amb càrrecs.

També et pot interessar

stats