Detingut a València un home que va intentar abusar sexualment d'una jove

L'arrestat és familiar de la companya de pis de la víctima i passava uns dies en la vivenda.

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Local de València
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Local de València

La Policia Local de València ha detingut a un home de 25 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals a una jove. La víctima, de 21 anys, ha indicat que denunciarà els fets i demanarà una orde d'allunyament, 

La presumtpa agressió s'ha produït a les 3.30 hores d'aquest divendres i ha sigut la mateix víctima qui ha telefonat a la policia i ha informat que l'agressor es trobava en el domicili.

Quan els agents han arribat a l'edifici, s'han creuat en l'escala amb un home que presentava talls superficials en els llavis, baixava precipitadament i intentava esquivar els policies, per la qual cosa ha sigut detingut. És un veí de Madrid, cosí de la companya de pis de la víctima que passava uns dies en la vivenda que les dos joves comparteixen a València.

Segons les primeres investigacions, la xica es trobava veient la televisió quan l'home va intentar tocar-la, però en ser rebutjat diverses vegades, la va perseguir fins a l'habitació, on es va abalançar i va intentar abusar sexualment d'ella.

La jove va aconseguir refugiar-se al balcó, i encara que l'agressor se'n va anar de la casa en un primer moment, va tornar poc després i va començar a colpejar la porta, moment en què ella va cridar per a demanar socors a la policia.

L'agressor, que es va mostrar agressiu i desafiador quan va ser traslladat a dependències policials, va dir que havia mantingut una discussió sense importància amb la xica i que les ferides se les havia fetes mentre s'afaitava.

També et pot interessar

stats