Detingut a València un home per agredir, retindre i amenaçar la seua parella amb una pistola

Els agents van localitzar a l'interior de l'habitatge una arma de foc de 9 mm, un ganivet de carnisser, dues bàscules de precisió i haixix

Cotxe de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Cotxe de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 24 anys com a presumpte autor dels delictes de maltractament en l'àmbit familiar, detenció il·legal, delicte contra la salut pública i tinença il·lícita d'armes, després d'agredir la seua parella en el domicili comú, retindre-la i amenaçar-la amb una arma de foc. Els fets, a més, haurien tingut lloc en presència del fill dels dos, de només nou mesos. 

El succés va ocórrer dijous al voltant de les deu del matí en un habitatge del districte valencià d’Exposició. En arribar, va ser l’home qui va obrir la porta als agents, que van comprovar que l'interior estava regirat i en condicions d'insalubritat, i la dona mostrava una expressió de por i tenia una mà inflada.

Els policies van descobrir que l’home havia tractat d’asfixiar-la i l'hauria apuntada amb una pistola mentre afirmava que volia matar-la. Els agents van localitzar i intervindre l'arma de foc amagada en una de les habitacions del pis, un ganivet de carnisser de quinze centímetres enganxat en una porta, 130 grams d'haixix i dues balances de precisió.

L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial i s'ha decretat l'ingrés a la presó.

També et pot interessar

stats