Detingut a València un home acusat d'agredir la parella davant dels seus fills menors

La víctima afirma que les agressions són habituals i que l'arrestat li subministra substàncies per a abusar d'ella.

Agents de la Policia Local de València
Agents de la Policia Local de València / Europa Press

Agents de la Policia Local de València han detingut un home acusat d'agredir la parella davant dels seus fills menors. Segons ha informat aquest cos de seguretat, l'incident va tindre lloc anit en un habitatge de València quan la parella va tindre una discussió i l'home la va agredir. Es tracta de la primera vegada que la dona ha presentat una denúncia contra la parella encara que ha afirmat que les agressions són habituals.

La dona ha denunciat els fets davant la Policia i ha manifestat que la parella li havia donat una galtada i l'havia espentada contra la paret, la qual cosa havia ocasionat el trencament de la porta de protecció del quadre elèctric de l'habitatge. Així mateix, ha afegit que l'home l’havia tirada a terra i li havia donat diferents puntades.

La víctima va explicar que les lesions eren tant físiques com sexuals i ha afegit que l'home li ha arribat a subministrar alguna substància per a abusar d'ella sense el seu consentiment. L'home ha sigut arrestat per un presumpte delicte de violència de gènere.

També et pot interessar

stats