Detingut a València un home de 22 anys per tractar d'agredir a ganivetades la seua companya de pis

Els policies van localitzar un ganivet davall del matalàs del llit del sospitós i el van dentindre

Dos agents de la Policia Nacional, en arxiu
Dos agents de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut aquest dilluns a València un home de 22 anys com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, després d'intentar clavar-li un ganivet a la seua companya de pis.

La Sala del 091 va alertar els agents perquè es dirigiren a un carrer del districte d'Abastos, on, pel que sembla, un home comunicava que sa tia estava tancada al bany de sa casa, ja que el seu company de pis la volia matar, segons la Policia Nacional.

Quan els agents van arribar al domicili, l'home que els va obrir la porta els va manifestar que la seua companya de pis havia intentat agredir-lo. Una vegada dins, els agents van localitzar la dona a la seua habitació visiblement alterada i tremolosa, amb diversos talls als braços, i va informar que el seu company de pis havia intentat clavar-li un ganivet mentre cridava que l'anava a matar, apunyalant la porta del bany. Els agents van poder comprovar les marques en la porta.

Finalment, els policies van localitzar un ganivet davall del matalàs del llit del sospitós, per la qual cosa el van detindre com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi. A la víctima la va atendre en primera instància un dispositiu sanitari, que finalment la va traslladar a un hospital. El detingut, d'origen gambià amb antecedents policials i en situació irregular al país, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats