Detingut a València per publicar imatges íntimes de la seua exparella

L'home havia penjat vídeos i fotos de caràcter sexual de tots dos sense tindre consentiment de l’altra persona.

Detingut a València per publicar imatges íntimes de la seua exparella
Detingut a València per publicar imatges íntimes de la seua exparella

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 41 anys com a presumpte autor d'un delicte de descobriment i revelació de secrets després de pujar a una pàgina d'internet unes imatges de contingut sexual amb la seua exparella sense el seu consentiment.

Les investigacions es van iniciar dimarts passat quan un home va posar en coneixement de la policia que la seua actual parella havia trobat dos vídeos i fotos en una pàgina d'internet en els quals apareixia al costat de l’anterior parella mantenint relacions sexuals.

En el transcurs de les investigacions, la policia va tindre coneixement que la dona havia contactat amb la seua exparella per a demanar-li que eliminara les imatges i aquesta pel que sembla li havia contestat que no anava a fer-ho. Tot i que les imatges van ser gravades amb el consentiment de tots dos, foren publicades sense el coneixement ni el vistiplau de la dona, cosa que constitueix un delicte de descobriment i revelació de secrets.

Els agents han pogut rastrejar el sospitós a través de les imatges en qüestió, i ha sigut detingut aquest dissabte de matí, després de presentar-se a les dependències policials, com a presumpte autor d'un delicte de descobriment i revelació de secrets.

El detingut, que té antecedents policials, va ser posat en llibertat després d'haver prestat declaració, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan hi siga requerit.

També et pot interessar

stats