Detingut a València per pegar a la seua parella després de dir a la policia que ella s'havia autolesionat

Està acusat d’agredir la dona a les portes d’una discoteca després que un altre home li haguera tirat floretes

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

Agents de la segona unitat de Districte de la Policia Local de València i de la Policia Nacional han detingut aquest dilluns un home acusat d'agredir la seua parella a les portes d'una discoteca de la ciutat després que ell mateix haguera telefonat els agents per a assegurar que la dona s'havia autolesionat.

L'home va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere cap a la parella. Els fets van succeir vora les 4:50 hores de dissabte. L'ara arrestat, de 27 anys, va telefonar la policia per a assegurar que la seua parella, de la qual deia que presentava idees suïcides, suposadament havia intentat autolesionar-se amb una botella.

Els agents van descobrir que tots dos havien estat en una discoteca pròxima on, suposadament, un altre home havia tirat floretes a la dona i, presumptament, el detingut va arremetre en aquell moment contra ella i la va lesionar al coll i zona lumbar.

La dona va assegurar als agents que no volia denunciar per por. Els efectius van intervindre al presumpte autor dels fets una fulla que portava oculta en el mòbil.

També et pot interessar

stats