Detingut a València per gravar cinc dones sense el seu consentiment

Ha passat a disposició judicial, i la investigació continua oberta.

El detingut hauria gravat a les víctimes amb el seu telèfon móbil
El detingut hauria gravat a les víctimes amb el seu telèfon móbil

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un jove de 22 anys com a presumpte autor de cinc delictes contra la intimitat per haver gravat, suposadament, cinc dones sense el seu consentiment.

Segons un comunicat policial, la investigació va començar després que una de les dones denunciara que l’havien gravada, sense la seua autorització, en el bany del domicili del sospitós.

La víctima havia sigut alertada per un amic que havia vist, casualment, vídeos en què ella apareixeria despullada.

L’equip investigador va realitzar un registre de l'habitatge del presumpte autor, a qui li intervingueren un mòbil, una tauleta digital, un ordinador portàtil, un llapis de memòria i dues targetes de memòria.

Després que els agents feren una anàlisi del telèfon, es van recuperar dos vídeos que havia gravat de la víctima sense el seu consentiment.

Gràcies a tot el material requisat la Policia ha descobert que el sospitós hauria gravat sense autorització quatre dones més, i va ser detingut com a presumpte autor de cinc delictes contra la intimitat.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial. Mentrestant, continua la investigació per a aclarir completament els fets.

També et pot interessar

stats