Detingut un xic de 14 anys per enviar a més de cent persones vídeos íntims d'una menor

La víctima havia enviat el contingut amb l'opció que només poguera visualitzar-se una única vegada, però el xic ho va gravar des d'un altre mòbil

Un vehicle de la Policia Nacional, en arxiu
Un vehicle de la Policia Nacional, en arxiu

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat de la província de València un menor de 14 anys per presumptament difondre en un grup amb més de cent persones vídeos íntims que li havia enviat, amb l'opció de poder visualitzar-se una única vegada, una altra menor amb la qual mantenia converses a través d'una xarxa social.

Els fets haurien ocorregut fa tres mesos quan tots dos menors, que es coneixien “de vista”, segons les forces i cossos de seguretat, van establir contacte per una xarxa social. Durant les converses mantingudes, ell li va sol·licitar vídeos íntims. Ella va accedir i va enviar totes les converses i imatges seleccionant l'opció que aquestes únicament pogueren visualitzar-se una vegada i per un temps limitat.

Dies després, la menor es va assabentar que els vídeos havien sigut enviats a un grup de missatgeria instantània compost per unes cent persones. Pel que sembla, el contingut enviat havia sigut gravat amb un altre dispositiu quan es va reproduir des del mòbil del menor que ho havia rebut, per la qual cosa la víctima no ho va veure reflectit en la xarxa social.

A principis d'octubre, l'adolescent va tindre constància que part del seu centre d'estudis havia vist o sentit parlar d'aquests vídeos, per la qual cosa va posar l'assumpte en coneixement de la seua tutora i aquesta, de la Policia Nacional.

Finalment, el menor ha sigut detingut com a presumpte autor d'un delicte de descobriment i revelació de secrets i, després de ser informada la Fiscalia de Menors, ha sigut entregat al seu tutor legal, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siga requerit.

També et pot interessar

stats