Detingut un treballador d'un hospital valencià per furtar les joies custodiades dels pacients ingressats

L'arrestat aprofitava que tenia accés a la caixa forta per a apropiar-se'n i després les venia en negocis de compravenda

Imatge d'arxiu d'un corredor d'hospital
Imatge d'arxiu d'un corredor d'hospital

La Policia Nacional ha detingut a la província de València un treballador d'un hospital com a presumpte autor de la sostracció de joies i altres efectes personals de les persones ingressades. Aquests béns es guardaven en una caixa forta mentre els pacients romanien a l'hospital i l'arrestat aprofitava que hi tenia accés per a furtar els objectes de valor.

La veu d'alerta la va donar un home que va detectar que la seua dona no havia rebut tot el que havia deixat en custòdia en ser ingressada i ho va denunciar. Les investigacions van concloure que només el personal que tenia accés a la caixa forta podia estar implicat i van descobrir que l'home ara detingut havia realitzat un total de 19 vendes i empenyoraments en cases de compravenda, que coincidien amb altres objectes perduts a l'hospital.

L'arrestat ha passat a disposició judicial acusat de tres delictes de furt i un de furt lleu, mentre continua la recerca per tal de trobar les joies furtades que encara no s'han tornat a la resta de pacients.

També et pot interessar

stats