Detingut un regidor del PSPV de Xiva per maltractament a la seua dona

El Jutjat de Violència sobre la Dona de Requena li ha imposat una orde d'allunyament.

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu / À Punt NTC

Dissabte passat el regidor del PSPV de Xiva, Norberto Máñez, va ser detingut per la Guàrdia Civil per un delicte de maltractaments a la seua dona, segons ha pogut confirmar À Punt.

El Jutjat de Violència sobre la Dona de Requena ha imposat al detingut una orde d'allunyament de la víctima i una pena de localització permanent.

Máñez, que és edil en l'oposició, va ser detingut dissabte passat després que la dona el denunciara per violència de gènere.

Fonts del PSPV han informat que si es confirma el delicte, serà suspés cautelarment de militància, abans de l'inici dels tràmits d'expulsió del partit i d'exigir-li que entregue l'acta de regidor.

El PSPV obri un expedient d'expulsió

El PSPV-PSOE de la província de València ha iniciat els tràmits per a l'obertura de l'expedient d'expulsió de Máñez, després de ser detingut, segons ha informat el partit en un comunicat.

La secretària general, Mercedes Caballero, ha instat personalment Máñez a dimitir del càrrec orgànic com a secretari general local, i a posar a disposició del partit l'acta de regidor a l'Ajuntament de la localitat.

Si no es produeix la dimissió voluntària, la direcció provincial apartarà Màñez del càrrec orgànic a través d'un expedient d'expulsió i emetrà un comunicat a l'Ajuntament de Xiva en què informarà que el regidor no representa el grup socialista.

També et pot interessar

stats