Detingut un professor de música per agressió sexual i tocaments a menors a la Foia de Bunyol

La detenció de l'home, de 51 anys, s'ha produït després de la denúncia dels pares de tres menors. La col·laboració de la tutora ha sigut clau per a conéixer els fets

Vehicle de la Guàrdia Civil
Vehicle de la Guàrdia Civil / Ministeri d'Interior

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un professor de música d'un centre privat com a presumpte autor d'agressió sexual i tocaments a menors d'edat.

D'acord amb les declaracions de la Guàrdia Civil, la detenció del presumpte autor dels fets, de 51 anys, es va produir a principis de desembre en el marc de l'operació Solmi, després que els pares de tres menors el denunciaren. Segons ha avançat Levante-EMV, es tracta d'un home que treballa a la Foia de Bunyol

Els fets es van descobrir arran d'una xarrada que es va oferir en un col·legi en el marc del 25N, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

Dues menors van relatar llavors a la tutora el comportament del seu professor de música en un centre privat, la qual cosa va fer posar en marxa immediatament el Pla de Prevenció de la Violència i de Promoció de la Convivència.

En tindre coneixement de la situació, una tercera menor va comunicar que també estava patint aquesta situació.

La col·laboració de la tutora de dues de les menors ha facilitat la denúncia dels fets, sobre els quals la inspecció educativa ja disposa de totes les dades.

La Conselleria d'Educació ha donat atenció a les menors víctimes del detingut, a qui se li imputa un delicte d'agressió sexual i tocaments lleus superficials a les menors de dotze anys.

També et pot interessar

stats