Detingut un menor després d'apunyalar un home que es va negar a donar-li tabac

Els fets van ocórrer a mitjan juny al costat de l'Hospital Clínic de València

L'Hospital Clínic Universitari de València en una imatge d'arxiu
L'Hospital Clínic Universitari de València en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Agents de la Policia Nacional van detindre aquest divendres al districte de l'Exposició de València un jove de 16 anys com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi després d'assestar-li una punyalada a les lumbars a un home que es va negar a donar-li un cigarret.

Els fets van ocórrer a mitjan juny, al voltant de les 23:30 hores, al costat de l'Hospital Clínic de València, quan el jove es va acostar a un home que estava als voltants del centre per a demanar-li tabac, petició que va rebutjar l'home, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat. No obstant això, malgrat la negativa, el menor li va insistir en reiterades ocasions, i marxà finalment del lloc.

Al cap d'uns minuts el menor, acompanyat de diverses persones, va tornar als voltants del centre hospitalari i li va arremetre una forta espenta a l'home que s'havia negat a donar-li tabac moments abans. En aquest moment, qui ara està detingut li va assestar una punyalada amb una arma blanca a la zona lumbar.

Després de conéixer els fets, els agents van iniciar les investigacions per a identificar el presumpte autor dels fets, a qui finalment van localitzar i van detindre com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi. El jove té antecedents policials i ha passat a la disposició de la Fiscalia de Menors de València.

També et pot interessar

stats