Detingut un jove per una presumpta agressió sexual després de la Cremà

L’home, de 24 anys, ja tenia antecedents per delictes contra la intimitat sexual.

Agent de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu
Agent de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Policia Nacional ha detingut a València un jove de 24 anys per suposadament agredir sexualment una estudiant en l’interior d'un portal i tractar de furtar-li la bossa, després de perseguir-la després de la Cremà de les Falles. Segons indica l'informe policial, el presumpte autor de delictes d'agressió sexual, abús sexual i robament amb violència, ja tenia antecedents per delictes contra la intimitat sexual.

L'estudiant, que tornava a casa després d'assistir a la nit de la Cremà, es va adonar que un jove la seguia i, en arribar al portal, va abordar-la i li va oferir diners a canvi de sexe. Ella s'hi va negar i va ser quan ell va utilitzar la força per a introduir els dits dins la seua roba interior. Quan la xica va aconseguir llevar-se’l de damunt i fugir per les escales fins a la seua casa, ell va intentar furtar-li la bossa de mà. 

Els policies van descobrir la identitat del sospitós i que es tracta del mateix autor d’un presumpte abús sexual el passat 3 de març a una jove que feia esport per la ronda sud. El detingut, amb onze antecedents policials, ha passat a disposició judicial i s’ha decretat el seu ingrés a presó. 

També et pot interessar

stats