Detingut un jove per infringir una orde d'allunyament de la platja de la Malva-rosa de València

L’home tenia prohibit estar en la platja després de cometre diversos furts entre els banyistes

Platja de la Malva-rosa de València
Platja de la Malva-rosa de València / Jorge Gil / Europa Press

La Policia Local de València ha detingut un jove de 20 anys per presumptament infringir l'orde d'allunyament de la platja de la Malva-rosa, que li havia imposat un jutge després de cometre diversos furts entre els banyistes.

L'home va ser arrestat el diumenge per quatre policies locals de València de la unitat de platges, que van comprovar que sobre ell pesava una orde d'allunyament de la platja en la qual es trobava. El jove va presentar una actitud agressiva durant el seu trasllat a les dependències policials.

Aquest és un dels primers arrestos per trencament d'orde d'allunyament de la platja de la Malva-rosa a conseqüència de delictes contra el patrimoni que es realitza a València, segons ha informat l'Ajuntament de València en un comunicat.

El regidor de l'àrea de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha destacat que aquesta detenció "dona rellevància a les mesures que es contemplen en la modificació del Codi Penal que ha impulsat el govern d'Espanya, per a tallar la reincidència de xicotets delictes com els furts, que entraran en vigor el pròxim 29 d'agost".

"València és una ciutat segura i ho continuarà sent", ha manifestat, al mateix temps que ha ressaltat que "cal continuar treballant i millorar diàriament els estàndards de seguretat, especialment en aquells xicotets delictes que impacten contra la sensació de seguretat".

També et pot interessar

stats