Detingut un jove després d'agredir sexualment en ple carrer una dona a València

L’arrestat, que té antecedents policials, ha passat a disposició judicial i ha ingressat a la presó

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / Europa Press

Agents de la Policia Nacional van detindre dissabte passat a València a un jove de 24 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual, després de presumptament agredir sexualment en la via pública a una dona.

Després d'un forcejament, la víctima va aconseguir escapolir-se de l'agressor i es va ocultar en una estació de transport públic, on va telefonar a la Policia. Mentrestant, un home que va eixir al balcó alertat pels crits de la dona va trucar al 091 per denunciar el succés i va notificar les autoritats cap a on s’havia dirigit el sospitós, que gràcies a la col·laboració ciutadana va ser detingut.

Segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat, els fets van ocórrer al voltant de les 5:00 hores del passat dissabte, quan la dona va trucar la policia. Els agents es van dirigir al lloc i van localitzar a la víctima, que presentava un elevat estat d'ansietat, tenia la roba tacada de terra i fulles en el cabell i els va assegurar que un home l'acabava d'agredir sexualment. La dona va ser traslladada a un centre hospitalari per a ser atesa.

Mentrestant, el 091 va rebre una altra trucada d'un testimoni dels fets, que va indicar que, des del balcó de sa casa, havia vist l’home perseguir la víctima. Segons va narrar a la policia, el presumpte autor dels fets agarrava i forcejava amb la dona, a la qual va arribar a tirar a terra.

El testimoni va continuar al telèfon per a informar de la direcció cap a on havia fugit el sospitós i gràcies a la seua col·laboració, els agents van localitzar en els voltants a un home que reunia les característiques físiques del sospitós i que, a més, tenia els genolls mullats i tacats de fang.

Els agents detingueren l'home com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual en saber que la víctima l’havia conegut eixa nit mentre estava amb dos amics, però que en un moment que es va quedar sola amb ell, va aprofitar per a agredir-la. 

L'arrestat, que té antecedents policials, ha passat a disposició judicial i ha ingressat a la presó.

També et pot interessar

stats