Detingut un jove acusat de botar foc a sis vehicles a València

Els vehicles estaven aparcats al barri de la Fontsanta i el jove va ser detingut quan fugia corrent encaputxat després de veure's sorprés pels agents.

Imatge de recurs de Policia Local de València
Imatge de recurs de la Policia Local de València

Agents de la Policia Local de València han detingut un jove de 24 anys acusat d'incendiar i causar danys a sis vehicles estacionats al barri de la Fontsanta. Efectius de Bombers de l'Ajuntament de València van d'haver d'extingir els incendis dels vehicles afectats.

Segons ha informat el cos policial, els fets es van produir anit, al voltant de les 22 hores, quan la sala del 092 va requerir la presència d'una patrulla de la Policia Local per l'incendi de dues furgonetes aparcades al carrer de Santa Cruz de Tenerife.

Quan va arribar la patrulla, on també es trobaven efectius de la Policia Nacional, es va advertir que hi havia dos vehicles més cremant al carrer dels Jurats i dos més parcialment afectats al carrer d'Alcàntera de Xúquer i al carrer de Miguel Paredes amb José Maestre.

Als voltants es va localitzar i es va detindre un home encaputxat que corria pel carrer de Sumacàrcer després de veure's sorprés a prop d'un dels vehicles incendiats. Li van intervindre dues botelles de plàstic cremades, uns guants de làtex, un encenedor i paperets.

.

També et pot interessar

stats