Detingut per un intent de violació l'home que a l'agost va ferir tres funcionaris a la presó de Villena

Poc després d'eixir del centre penitenciari va intentar violar una jove de 22 anys a Tarancón (Conca) i el van tornar a detindre

Centre penitenciari de Villena
Centre penitenciari de Villena / À Punt NTC

El reclús, que el mes d'agost passat va protagonitzar un incident a la presó de Villena (Alt Vinalopó), en el qual tres funcionaris van resultar ferits i després van ser investigats per Institucions Penitenciàries per reduir a colps el pres, torna a ser notícia. L'home ha tornat a ingressar a la presó per intentar violar a una dona a Tarancón (Conca), segons publica el diari Información. El reclús complia pena de presó per delictes de violació, abusos, robatori i lesions.

L'associació "El teu abandó em pot matar" ha explicat que l'atac es va produir pocs dies després de quedar en llibertat vigilada. Després de complir poc més de tres anys de presó, el dia 17 va eixir en llibertat vigilada d'Estremera i es va arrancar la polsera de control telemàtica que duia per tindre una orde d'allunyament de la víctima. L'endemà el va trobar la Guàrdia Civil deambulant, li van posar una polsera nova i va quedar en llibertat, però se la va tornar a llevar i va intentar violar una jove de 22 anys a Tarancón. Va ser detingut.

L'associació "El teu abandó em pot matar" també ha explicat que el passat dia 15 d'octubre havia de declarar per l'atac als tres funcionaris de Villena, però s'hi va negar i va llançar excrements a la cara d'un agent judicial que anava a notificar-li la suspensió de la diligència. "El teu abandó em pot matar" remarca que aquest home ha sigut etiquetat com a "malalt mental". L'associació recorda que durant la seua estada a la presó de Villena va protagonitzar 30 incidents greus i a la presó d'Estremera també va protagonitzar agressions a funcionaris i altres incidents.

També et pot interessar

stats