Presó per a un home per violar una dona després d'entrar a sa casa a València

El presumpte agressor no coneixia la víctima

Vehicle de la Policia Local de València en una imatge d'arxiu
Vehicle de la Policia Local de València en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

El jutjat d'instrucció número 13 de València, ha acordat l'ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home detingut per presumptament haver agredit sexualment una dona després de colar-se en el seu habitatge, al barri valencià de Russafa.

L'home ha quedat investigat en una causa oberta pels delictes d'agressió sexual, lesions, aplanament i furt, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). El jutjat d'instrucció número 11 de València, amb competències per a seguir la investigació, serà l'encarregat de portar el procediment.

Els fets ocorregueren la matinada del 8 al 9 d’octubre al barri de Russafa. Durant la nit, l’agredida va veure que hi havia algú en l’estança contigua, i aquesta persona va encendre la llum abans d’entrar a l’habitació on estava la dona per a agredir-la sexualment i també la va agredir físicament quan ella es va resistir, segons ha pogut confirmar À Punt NTC.

Després de l’agressió el detingut va fugir, i la dona va demanar ajuda des del balcó. Un veí la va escoltar i va telefonar a la Policia Local, que es va desplaçar fins al lloc dels fets i va entrevistar el veí que havia avisat i la dona que havia sigut agredida. Gràcies a la descripció que va fer de l’agressor, la policia el va poder detindre en un carrer pròxim.

També et pot interessar

stats