Detingut un home de vint anys per agredir i violar la seua parella a Sagunt

A vegades les agressions es produïen davant del fill de la víctima, de sis anys

Un cotxe de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu
Un cotxe de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt (Camp de Morvedre) un jove de vint anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual a la parella.

Els fets van ocórrer la setmana passada quan la Sala del 091 va rebre una telefonada d'una dona, la qual manifestava que es dirigia a la comissaria per a sol·licitar ajuda, ja que la seua parella sentimental l'havia colpejada a la cara amb el puny, a més d'haver-la agredida sexualment. Fets que no era la primera vegada que passaven.

La dona va ser localitzada a l'avinguda del Camp de Morvedre, al costat del seu fill menor, de sis anys, i els dos van ser traslladats a dependències policials. La dona va ser atesa en un centre de salut de les ferides que presentava en la cara.

Els agents van esbrinar que la víctima feia cinc mesos que tenia relacions amb l'acusat en els quals presumptament l'hauria agredida sexualment diverses voltes, a més de colpejar-la quan ella s'hi negava, fins i tot davant del menor.

Davant d'aquests fets els agents van localitzar i van detindre el sospitós com a presumpte autor de diverses agressions sexuals a la seua parella i ha passat ja a disposició judicial.

El 016 atén totes les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia i en 52 idiomes diferents, igual que el correu 016-online@mscbs.es. Les víctimes de maltractament també poden accedir a un servei psicològic immediat que es presta via missatgeria instantània (WhatsApp) a través dels telèfons 682 916 136 i 682 508 507.

També et pot interessar

stats