Detingut un home a València per agredir sexualment a la seua companya de pis

L'agressor, de 38 anys, tenia antecedents policials.

El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista.
El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista.

La Policia Nacional ha detingut un home de 38 anys a València per una presumpta agressió sexual a la seua companya de pis, en entrar al bany mentre s'estava dutxant, agarrar-la dels cabells, llevar-li el barnús i intentar tocar-li els genitals, per a després marxar del domicili.

La víctima va denunciar els fets dissabte passat a la comissaria del districte d'Abastos i va demanar que l'acompanyaren a casa a recollir les seues pertinences perquè convivia amb el sospitós. L'agressió s'hauria produït uns dies abans.

Dos dies després, el presumpte agressor va entrar a la seua habitació, va bloquejar la porta i es va gitar al llit, fins a arribar a agarrar-la pel coll quan ella va tractar de fugir, segons informa la policia en un comunicat.

La dona va intentar demanar ajuda per telèfon, però l'home li'l va llevar i el va llançar per la finestra, alhora que li deia que volia gitar-se al llit amb ella. Finalment, ella es va resistir i va aconseguir marxar de l'habitatge.

Els policies van recollir en comissaria la dona i la van acompanyar al pis, on van localitzar el sospitós. Aquest home, d'origen ucraïnés, va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual. Té antecedents i ja ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats