Detingut un home a València per agredir la dona dependent a qui cuidava

L'home va colpejar, sacsejar i insultar la dona en presència dels agents

Un vehicle de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Un vehicle de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut al barri de Patraix de València un home de cinquanta-dos anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments, després de presenciar com maltractava la persona a qui cuidava. Es tracta d'una dona discapacitada de cinquanta anys que es desplaça amb cadira de rodes i respira a través d'una màquina d'oxigen. 

L'agressió, que va motivar una alerta veïnal al 091, va començar aparentment quan la dona va recriminar a l'home que l'havia deixat sola a casa sense alimentar-la ni portar-la al bany. Llavors, l'agressor, suposadament va començar a colpejar-la al cap i a estirar-li els cabells.

Segons l'atestat policial, amb els agents ja al domicili l'home va tornar a estirar els cabells a la dona i la va sacsar bruscament mentre la insultava. Els policies van haver d'intervindre per a reduir-lo, després que mostrara "gran violència física i verbal". 

La patrulla va conéixer que l'home s'encarregava de les cures bàsiques de la dona a canvi d'allotjament. Sembla que es negava a abandonar el domicili, tot i que la propietària li ho havia demanat en diverses ocasions després d'altres presumptes agressions. 

L'arrestat, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments.

També et pot interessar

stats