A presó l'home detingut a València acusat de donar una pallissa a la nóvia en un hotel de Pedreguer

El detingut, de 41 anys, va eixir de presó en desembre per colar-se en el garatge del domicili de l'exdona i mare dels tres fills i provocar un incendi que va ferir set persones

Agents del Cos Nacional de Policia
Agents del Cos Nacional de Policia / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home acusat de donar una pallissa a la parella en un hotel de Pedreguer.

L'home, de 41 anys, va ser arrestat el dilluns al migdia en el seu domicili després d'un dispositiu policial en el qual es va sol·licitar manament d'entrada i registre en l'habitatge per a detindre'l.

Està arrestat per un delicte de violència de gènere i un altre de lesions, ja que presumptament va agredir un dels policies en el moment de la detenció.

El detingut ha passat a la disposició del jutjat de violència sobre la dona número 6 de València, que ha ordenat el seu ingrés a la presó, comunicada i sense fiança, en el marc d'una causa oberta per un delicte d'homicidi en grau de temptativa amb agreujants de gènere i de parentiu.

Segons ha publicat Levante-EMV, es tracta d'un home que estava a la presó fins a desembre per, presumptament, colar-se en el garatge comunitari del domicili de la seua exdona i mare dels seus tres fills i provocar un incendi que va ferir set persones i que va calcinar una vintena de vehicles.

El 20 de desembre, segons el mateix mitjà, va quedar en llibertat. La nova detenció és per una altra presumpta agressió a qui era l'actual nóvia.

També et pot interessar

stats