Detingut un home per intentar segrestar una menor a Alcalà de Xivert

La mateixa víctima va telefonar a la Guàrdia Civil per a donar-los l'avís després de fugir del presumpte culpable, el qual ja tenia antecedents de característiques similars

Imatge d'arxiu d'un dispositiu de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'un dispositiu de la Guàrdia Civil / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dissabte un home de 57 anys a Alcalà de Xivert (Baix Maestrat) per intentar raptar una menor a la qual no coneixia, segons ha informat la comandància de Castelló en un comunicat. 

Va ser la mateixa víctima la que va avisar la Guàrdia Civil mitjançant una telefonada, en la qual alertava que havia sigut coaccionada per un home que havia intentat forçar-la a acompanyar-lo després d'agarrar-la del braç "de manera violenta". La jove va aconseguir soltar-se i fugir.

Les patrulles de la Guàrdia Civil van localitzar a la menor en l'estació de ferrocarril d'aquesta localitat, on la víctima va aportar dades de la descripció física i vestimenta que portava el presumpte autor dels fets.

Aleshores, els agents van iniciar el dispositiu de cerca i vigilàncies per a localitzar a l'home, que ha finalitzat amb la seua localització i posterior detenció.

El presumpte autor dels fets ha sigut detingut per un delicte de coaccions a una menor d'edat. A més, a l'home li figura un antecedent de característiques similars.

Les diligències instruïdes i el detingut han sigut entregats als jutjats de guàrdia de Vinaròs. Aquest ha quedat en llibertat amb càrrecs i amb la prohibició d'acostar-se o comunicar-se amb la víctima.

També et pot interessar

stats