Detingut un home a Russafa per colpejar la filla de huit mesos

La xiqueta va haver de ser ingressada a l'hospital aquest dijous amb diversos hematomes, un dels quals a la cara

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional / À Punt NTC

Agents de la Policia Nacional han detingut al barri de Russafa, a la ciutat de València, un home de 34 anys acusat de colpejar la filla de huit mesos, que va haver de ser ingressada en un hospital aquest dijous.

La Policia ha rebut una alerta aquest divendres a les 10:30 hores per una discussió de parella i quan ha arribat s'ha trobat l'home en actitud agressiva i sagnant d'una mà. La dona li estava recriminant que el dia anterior, mentre ella estava treballant, hauria colpejat la filla de huit mesos que tenen en comú, fet que el presumpte agressor hauria confirmat.

El dia d'abans la dona va rebre una trucada dels seus sogres per a informar-la que la xiqueta estava amb ells, ja que el seu fill estava molt nerviós perquè li havia caigut. Quan la dona va anar a recollir la filla va observar que tenia diversos hematomes, un dels quals a la cara, per la qual cosa la va traslladar a l'hospital.

Els agents s'han posat en contacte amb l'hospital, que ha verificat els fets i ha manifestat que ja havien donat part al jutjat de guàrdia de les lesions que presentava la menuda.

Així, la patrulla ha detingut l'home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. L'arrestat, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats