Detingut un home a Quart de Poblet per colpejar l'exparella

A l'home el van arrestar quan intentava accedir a l'habitatge de la víctima, hores després de l'agressió

Les víctimes de la violència de gènere poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC
Les víctimes de la violència de gènere poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut a Quart de Poblet (Horta) un home de 51 anys per colpejar a l'exparella quan intentava accedir a l'habitatge de la dona, unes hores després d'agredir-la.

A l'home l'han arrestat com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments, per uns fets ocorreguts aquesta setmana. El dia de l'agressió, la Policia va rebre un avís perquè acudira a un habitatge de la població, on l'exparella d'una dona l'havia agredida.

Una vegada allí, els agents van descobrir que moments abans l'home havia acudit a la casa i l'havia colpejada a la cara. A més havia destrossat mobiliari, com una taula i un televisor, i un telèfon mòbil, abans de fugir.

La dona tenia el llavi inflamat i la van traslladar a un centre sanitari, mentre els agents feien diverses batudes per la zona buscant el presumpte agressor, sense trobar-lo.

A les dotze de la nit, van ser novament avisats per a acudir a l'habitatge de la víctima, on l'agressor havia tornat i intentava entrar-hi, i allí el van detindre. L'arrestat, amb antecedents policials, va passar a disposició judicial.

També et pot interessar

stats