Detingut un home per publicar anuncis sexuals amb fotos i dades de l’exparella

Se l’acusa d’un presumpte delicte contra la integritat moral i coaccions contra l’exparella, una jove de 20 anys

Imatge d’arxiu d’un policia nacional
Imatge d’arxiu d’un policia nacional / CNP

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant un home de 35 anys per un presumpte delicte contra la integritat moral i coaccions contra l’exparella, una jove de 20 anys, després de suposadament haver pujat fotografies personals d’ella a webs de contactes i haver publicat anuncis sexuals explícits amb les seues dades.

La investigació duta a terme pel grup de delictes tecnològics de la Policia Nacional a Alacant va començar fa quatre mesos en rebre tres denúncies de la dona afectada. Informació personal de la víctima, així com fotografies, el seu número de telèfon i fins i tot el seu domicili, estava publicada en diverses webs de contactes oferint serveis sexuals explícits, la qual cosa va provocar que nombroses persones es posaren en contacte amb ella i fins i tot es personaren en el seu domicili.

Mitjançant les adreces IP, des de les quals el presumpte autor es connectava per a publicar els anuncis, es va trobar finalment l’exparella de la denunciant, amb qui havia mantingut una relació sentimental de tres mesos feia més d’un any.

En tractar-se de la seua exparella, es va activar el protocol de violència de gènere, i la víctima va sol·licitar una orde de protecció. L’home, sense antecedents, va passar a disposició del jutjat de violència de gènere número u d’Alacant.

També et pot interessar

stats