Detingut un home per propinar una brutal pallissa a un altre amb un bastó modificat a Montfort

L'home va agredir un jove de 25 anys, a qui va causar ferides greus i deixà inconscient enmig del carrer

Bastó modificat decomissat per la Guàrdia Civil
Bastó modificat decomissat per la Guàrdia Civil / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut a Novelda a un home de 37 anys per presumptament propinar una brutal pallissa a un altre de 25, al qui va trencar el braç i va deixar inconscient en ple carrer amb un bastó modificat a Montfort. L'agressió es va produir amb testimonis i sense que hi haguera una baralla prèvia entre tots dos.

El presumpte agressor va provocar a la víctima ferides greus en colpejar-lo al cap. De fet, va quedar inconscient i va haver de ser intervingut quirúrgicament d'urgència. Així mateix, els agents han constatat que no existia un motiu aparent ni va haver-hi cap discussió entre tots dos prèvia a l'agressió.

A l'arrestat, a qui li consten nombrosos antecedents, se li imputa un delicte de lesions greus, amb acarnissament i ús d'objecte contundent.

Finalment, ha sigut posat a la disposició del jutjat d'instrucció número 2 de Novelda i ha quedat en llibertat amb mesures cautelars. Igualment, el jutjat ha decretat una orde de protecció sobre la víctima, que prohibeix al seu agressor aproximar-se a menys de 300 metres, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Els fets van ocórrer el passat 16 d'octubre, quan la Guàrdia Civil de Novelda va tindre constància d'una brutal agressió.

Si bé la víctima sabia el nom de pila del seu agressor i el va descriure físicament, no va poder aportar moltes més dades perquè fora localitzat, perquè no es coneixien. La recopilació d'informació entre els possibles testimonis, i de les proves necessàries que inculpaven a l'autor, va portar als agents de l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil de Novelda a la localització del presumpte responsable.

Igualment, la Guàrdia Civil ha intervingut l'arma amb la qual l'autor va propinar la brutal pallissa a la víctima. Es tracta d'un bastó de fusta de grans dimensions, modificat artesanalment per a provocar lesions. En un dels extrems té una esfera de fusta d'uns deu centímetres de diàmetre, travessada per puntes metàl·liques gruixudes que sobreïxen cinc centímetres per tot al voltant de l'esfera.

També et pot interessar

stats