Detingut un home per masturbar-se en tres parcs infantils de València

L'home de 45 anys s'ha masturbat en parcs on hi havia menors d'edat i ha seguit de prop dues dones a les quals ha mostrat el seu penis

Agents de la Policia Nacional
Agents de la Policia Nacional / CNP

La Policia Nacional ha detingut a València un home de 45 anys després de masturbar-se en tres parcs infantils on hi havia menors d'edat i seguir de prop dues dones, a les quals va mostrar el seu penis mentre se'l toquejava.

El presumpte autor d'un delicte d'exhibicionisme estava en un parc del districte de Trànsits, a València. Una vegada al lloc, els agents van esbrinar que un home havia caminat darrere de dues dones mentre mostrava el penis i que havia travessat fins a tres parcs infantils en què es trobaven amb gran quantitat de xiquets.

En arribar a la zona, els policies no van localitzar el sospitós, però després de donar diverses batudes "el van trobar sense roba interior i amb els seus genitals fora de la bragueta".

Durant el trasllat policial a una comissaria l'arrestat va expressar contínuament frases obscenes cap a les dones que veia per la via pública. El detingut, d'origen uruguaià i amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats