Detingut un home per l'incendi a la planta Covid d'un hospital de Cadis

La policia investiga la seua presumpta relació amb l’origen de l’incendi

Incendi en la planta sisena de l'Hospital Puerta del Mar de Cadis

L’Hospital Puerta del Mar, centre sanitari situat a Cadis, ha patit un incendi originat aquest dijous al voltant de les 19:30 h a la planta sisena, una de les quals estan destinades a pacients amb Covid. La policia ja ha detingut un home per la seua presumpta relació amb l’origen de l’incendi, que s’ha produït, concretament, en una de les habitacions situades en aquesta planta, segons les fonts oficials i la Conselleria de Salut.

De fet, i segons les primeres imatges després del succés, el foc ha sigut provocat i la policia ha informat de la detenció d’una persona per la seua relació amb l’incendi. Després de sufocar l’incendi, les flames del qual han arribat a eixir per una finestra i es veien des de l’exterior, els bombers estan encara avaluant els efectes del foc. Els malalts ingressats en aquesta planta, d’altra banda, han sigut desallotjats.

Fins a l’hospital s’han dirigit efectius de Bombers del Consorci Provincial, Policia Local i Policia Nacional per a intentar controlar el sinistre, així com el trànsit, ja que l’hospital es troba en una de les avingudes principals de la ciutat.

També et pot interessar

stats