Detingut un home a Jaén acusat d’assassinar la seua dona

L’Ajuntament de Madrid farà aquest dilluns un minut de silenci per l’assassinat d’una dona al barri de Tetuán.

Detingut un home a Jaén acusat d’assassinar la seua dona
Detingut un home a Jaén acusat d’assassinar la seua dona

La Policia Nacional ha detingut aquest diumenge a Jaén un home acusat d’assassinar la seua dona, amb la qual estava en tràmits de separació. Tots dos estaven a la seua vivenda.  

Ha sigut una filla de la víctima la que ha trobat la dona al llit i amb signes de violència, i ha alertat al servei d’emergències 112. Quan la policia ha arribat al lloc dels fets, ha trobat el marit de la víctima tancat en una altra habitació, i l’han detingut. L’home ha declarat que la mort va tenir lloc dissabte a la nit, tot i que segons els primers indicis, el cadàver mostra signes que apunten que podria haver-se produït fins i tot dies abans, una dada que haurà de ser determinat per l’autòpsia. No hi ha denúncies per maltractament.

L’assassinat número 39

Encara no s’ha confirmat que aquest siga un nou un assassinat per violència de gènere. Aquest divendres, a Madrid, una dona, cirurgiana a l’Hospital Princesa, ha sigut assassinada per la seua parella, a qui busquen com a principal sospitós. És l’assassinat masclista número 39 des que ha començat l’any. La víctima figurava en el Sistema de Seguiment Integral en els casos de Violència de Gènere, el Sistema VioGen, arran d’una agressió anterior, però en aquell moment no va voler declarar davant els agents, ni denunciar els fets ni sol·licitar una orde de protecció.

També et pot interessar