Detingut un home a Itàlia per haver-ne assassinat un altre a València al febrer

L'agressió es va produir a Marxalenes després de discutir per un patinet elèctric

Un vehicle de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Un vehicle de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Europa Press

Funcionaris adscrits a l'equip italià de la Xarxa Europea d'Equips de Cerca de Fugitius (Enfast) han detingut a la ciutat italiana d'Udine un home acusat de matar-ne un altre al febrer al barri Marxalenes de València després de discutir per un patinet elèctric.

Segons ha informat la Prefectura en un comunicat, sobre el detingut pesava una orde europea de detenció que van sol·licitar els investigadors després de conéixer que havia fugit del país amb autobús després de cometre el crim.

La investigació es va iniciar el 20 de febrer després d'una agressió al barri de Marxalenes de València. Un home va causar la mort a un altre apunyalant-lo amb una arma blanca al cor.

La víctima i el presumpte autor es coneixien entre si i l'agressió es va produir després d'una discussió per la possessió d'un patinet elèctric.

Poc després de produir-se l'apunyalament, els investigadors van detectar que el presumpte autor del crim havia abandonat la ciutat en un autobús amb destinació a Barcelona, des d'on va fer transbord per a traslladar-se a la ciutat italiana de Milà.

Amb tota la informació disponible, els agents van aconseguir situar l'investigat a la regió italiana de Friül-Venècia i, posteriorment, a la ciutat d'Udine, on finalment el van arrestar després de sol·licitar la col·laboració a l'equip italià de la Xarxa Europea d'Equips de Cerca de Fugitius (Enfast).

També et pot interessar

stats