Detingut per gravar en el vestidor de l'empresa amb una càmera oculta en un bolígraf

La càmera estava col·locada en la reixeta de ventilació del vestidor de l’empresa

Imatge d'un vestuari amb taquilles
Imatge d'un vestidor amb taquilles

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 57 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat després de gravar a tres treballadors de la seua empresa amb una càmera i una targeta de memòria que va amagar en un bolígraf i va introduir en la reixeta de ventilació d'un vestidor perquè passara inadvertida.

Els fets van començar al final del mes de març, quan una treballadora es va adonar que hi havia un objecte estrany en la reixeta de ventilació del vestidor de l'empresa on es canviava.

L'empleada va pensar que es tractava d'una cullera, però quan es va pujar a una cadira per a llevar-la, va descobrir que es tractava d'un bolígraf amb una càmera i una targeta de memòria a l'interior, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Quan els investigadors van conèixer els fets, van examinar les gravacions de la càmera i van comprovar que l'autor dels fets havia gravat en la seva esfera íntima a tres treballadors durant huit dies.

A més, els policies van observar un home amb l'uniforme de l'empresa que es va gravar de manera accidental mentre col·locava la càmera dins de l'orifici de ventilació.

L'home ha sigut detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat i ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats