Detingut un home a Gandia per pegar a la seua dona i fer-li perdre algunes dents

El suposat agressor ja ha passat a disposició judicial 

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC / À Punt NTC

Agents de la Policia Nacional detingueren diumenge un home a Gandia (Safor) com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després que suposadament agredira la seua dona colpejant-la fortament a la boca i fent-li perdre diverses peces dentals.

Segons han informat fonts de la Prefectura, els fets succeïren a les 22:30 hores d'aquest diumenge en un domicili de Gandia, on havien acudit els agents perquè una dona havia telefonat al 091, denunciant que el seu marit l’havia colpejat fortament a la boca.

En arribar a la casa, els agents van veure llum i sentiren sorolls dins de la casa, fins i tot sanglots, però ningú els va respondre. Davant la situació d'"urgent i extrema necessitat", telefonaren als bombers perquè els obriren la porta per si hi havia risc vital per a alguna persona.

Dins de l’habitatge trobaren cinc menors de poca edat, que es trobaven en perfectes condicions, però molt nerviosos; restes de sang en una porta i, al saló, una dona amb la boca ensangonada i en estat de xoc. Els agents comprovaren que a la víctima li faltaven diverses peces dentals i, per tant, sol·licitaren presència sanitària.

El marit i presumpte agressor, que es trobava en una de les habitacions, va ser detingut en el moment i ja ha passat a disposició judicial. Segons la investigació, el detingut hauria agafat pels cabells la dona i li hauria propinat diverses punyades en la cara, que li haurien causat les lesions que presentava.

També et pot interessar

stats