Detingut un home a Dúrcal (Granada) per matar a punyalades l’exparella de 21 anys

Un altre home ha sigut detingut en València per causar lesions a la seua parella.

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 38 anys
La Guàrdia Civil ha detingut un home de 38 anys

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 38 anys per haver, suposadament, matat l’exparella a la localitat granadina de Dúrcal. El detingut va dur la dona, ja ferida, al centre de salut de la localitat, on els serveis sanitaris van intentar reanimar-la, tot i que no van aconseguir salvar-la.

L’home va fugir posteriorment, encara que quan es van denunciar els fets, un dispositiu de l’Institut Armat va aconseguir detindre’l després als voltants del centre de salut.

Les autoritats han fet les diligències corresponents per aclarir els fets. L’ajuntament de la localitat ha convocat un minut de silenci a les 12:00 hores aquest dimarts com a mostra de dol per la mort de la jove.

Detingut a València per agressions

Un altre home ha sigut detingut per la Policia Local de València per un delicte de violència de gènere com a presumpte agressor de la seua parella, a qui va causar lesions.

El succés es va produir diumenge passat de matinada, a les 04:00 hores, quan van informar al 092 d’una agressió a una dona al barri d’Orriols. Quan la Policia Local hi va arribar, la dona va assegurar que la seua parella l’havia colpejat i gràcies a la descripció dels testimonis, van poder trobar-lo en un carrer proper.

El suposat autor del delicte va ser detingut per les autoritats i ja ha sigut posat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats