Detingut un home per destrossar mobiliari, llançar pots contra els viatgers de l’aeroport d’Alacant i amenaçar la Guàrdia Civil

L’acusat, amb antecedents per fets semblants, va intentar fer mal als agents que van acudir a reduir-lo

Aeroport d'Alacant, en una imatge d'arxiu
L'Aeroport d'Alacant-Elx, on l'acusat va cometre els fets / Aena

Un home de 36 anys ha sigut detingut per destrossar mobiliari en l’establiment de fora de l’Aeroport d’Alacant-Elx, llançar pots de beguda i botelles de vidre contra vehicles i passatgers i amenaçar de mort amb una botella trencada els agents de la Guàrdia Civil que van acudir a reduir-lo. Va causar danys per valor de 2.400 euros.

Els fets van passar cap a les deu de la nit del 24 de juny. Els agents van rebre un avís que els advertia que un home estava llançant pots de beguda i botelles de vidre tant als vehicles com als passatgers que entraven la terminal i n'eixien. En acostar-se els guàrdies civils al lloc indicat, l’acusat va trencar una d’aquestes botelles i els va amenaçar de mort.

Els guàrdies civils, amb l'ajuda dels components de seguretat privada de l'aeroport, el van reduir, li van llevar la botella de vidre trencada i el van detindre. L’acusat té nombrosos antecedents per fets similars.

En el cas dels comesos a l'Aeroport d’Alacant-Elx, se li han imputat els delictes de danys, amenaces i atemptat contra agents de l'autoritat. El jutjat d’Elx, on va passar a disposició judicial, li ha imposat mesures cautelars. 

També et pot interessar

stats