Detingut un home per confessar una agressió sexual a la seua filla d'onze anys a Torrevella

L’home ha quedat en llibertat provisional i té una orde d’allunyament a menys de 300 metres de les dues filles

Un agent de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu
Un agent de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut a Torrevella (Baix Segura) un home de 43 anys que es va entregar confessant haver agredit sexualment a la seua filla d'11 anys en el domicili familiar divendres passat. L'home es va presentar a les 05:20 hores de la matinada del dilluns de manera voluntària en la caserna de Torrevella, on va relatar els fets, que van ocórrer el divendres anterior. Immediatament, l'equip de Policia Judicial es va desplaçar al domicili per a comprovar l'estat de salut de la menor i familiars, i iniciar la investigació per a comprovar la veracitat de la declaració.

Després d'explorar a la menor i recaptar les proves necessàries per a la inculpació del presumpte responsable, el pare va ser posat a la disposició del jutjat d'instrucció 4 de Torrevella, en funcions de guàrdia, aquest dimarts.

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha informat que el jutge de guàrdia ha acordat la llibertat provisional del detingut amb l'obligació de compareixença en seu judicial cada quinze dies; prohibició d'eixida del territori espanyol i retirada del passaport i orde d'allunyament a menys de 300 metres de la víctima i d'una altra filla menor d'edat.

A més, ha acordat la suspensió de qualsevol règim de visites i de l'exercici del dret a la guàrdia i custòdia tant de la víctima com de l'altra xiqueta; pensió d'aliments a favor de les dues filles i llançament de l'habitatge familiar.

El magistrat ha denegat l'ingrés en presó provisional del detingut en entendre que no concorre risc de fugida, ja que té arrelament laboral, personal i familiar, ni risc de reiteració delictiva. També ha tingut en compte que l’investigat es va entregar voluntàriament i que la seua entrada en presó podria suposar una situació de desemparament familiar perquè és l'única font d'ingressos amb què compta la unitat familiar.

També et pot interessar

stats