Detingut un home per coaccionar la parella, que es va tirar pel balcó per a fugir

Els fets van ocórrer la matinada del diumenge a Guardamar del Segura i l'home va impedir que la dona fugira per la porta de casa després d'una discussió

El 016 és el telèfon d'atenció gratuïta a víctimes de violència de gènere
El 016 és el telèfon d'atenció gratuïta a víctimes de violència de gènere / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha detingut aquesta matinada a Guardamar del Segura un home per un presumpte cas de violència de gènere per coacció. Segons ha indicat la Benemèrita a À Punt, l'home havia impedit a la seua parella abandonar la casa després de mantindre una discussió, per la qual cosa la dona va escapar llançant-se pel balcó des d'un primer pis, a uns quatre metres d'altura.

Els agents han detingut d'ofici l'home, de 35 anys, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. Per la seua part, la dona, de 32 anys, va ser atesa per un SAMU mobilitzat fins al lloc del succés i traslladada a un centre hospitalari amb lesions lleus.

Tot i que no hi havia denúncies prèvies, cal recordar que el fet que no s'haja presentat una denúncia formalment no implica que no s'hagen produït situacions de maltractament o violència masclista.

També et pot interessar

stats