Detingut un home a Calp per fer caure una dona i masturbar-se-li damunt

Està acusat d'un presumpte delicte d'agressió sexual i un altre de lesions.

Detingut un home a Calp per fer caure una dona i masturbar-se-li damunt
Detingut un home a Calp per fer caure una dona i masturbar-se-li damunt

La Guàrdia Civil ha detingut a Calp un home acusat de fer caure a terra a una dona de mitjana edat i masturbar-se sobre ella, tot després d'abordar-la quan caminava per una partida de la localitat. El detingut, al qual se'l considera presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual i un altre de lesions, té antecedents per fets similars.

Els fets es van produir dilluns passat, quan la víctima, que es trobava caminant per la partida La Manzanera de Calp, es va creuar amb un individu que es va abalançar amb violència sobre ella, amb la intenció de tocar-li les seues parts íntimes. La violència amb la qual va actuar va fer que la dona caiguera a terra, la qual cosa li va causar lesions als genolls. Mentre jeia en el sòl, el desconegut va començar a masturbar-se sobre ella, per a després fugir ràpidament del lloc.

Després de recaptar les dades aportades per la víctima sobre la descripció del presumpte autor i de la vestimenta que portava, la Guàrdia Civil va iniciar una investigació que va donar com a resultat la completa identificació i localització de l'agressor, a qui van detindre al seu domicili. Aquest home, de 35 anys, va ser plenament reconegut per la víctima i comptava amb antecedents penals per fets similars, per la qual cosa s'ha decretat el seu ingrés a la presó, a causa de la reincidència.

També et pot interessar

stats