Detingut un home a Burjassot per maltractar i amenaçar la parella de tirar-la per la finestra

L'home, condemnat per maltractament, tenia en vigor una orde d'allunyament i també constava sobre ell una reclamació judicial per fets similars

Vehicle de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Vehicle de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot un home de 48 anys com a presumpte autor dels delictes de maltractaments, detenció il·legal i trencament de condemna, després de maltractar i mantindre tancada en una habitació la seua exparella, de la qual tenia en vigor una ordre d'allunyament i que hauria amenaçat de tirar per la finestra. També constava que tenia una reclamació judicial per fets similars.

Els fets van ocórrer sobre les 09:45 hores, quan els agents que realitzaven labors de prevenció de seguretat ciutadana van ser alertats perquè acudiren a un domicili de la zona on tot feia pensar que un home condemnat per maltractament, i reincident, mantenia retinguda la seua exparella.

La dona hauria enviat un missatge d'auxili al seu germà, que hauria alertat la Policia Nacional. Els agents es van dirigir al domicili i es van entrevistar amb una dona que els va manifestar que tenia llogada una habitació a la casa i que en una altra cambra vivia el sospitós.

Els agents van tocar insistentment a la porta de l'habitació perquè els obriren, fins que l'home va reaccionar amb l'amenaça que sense una orde judicial no el traurien d'allí. Finalment, el sospitós va obrir la porta i es va interposar "estratègicament" per a no deixar veure als agents l'interior de l'habitació. Segons el relat policial, aquest va començar a posar-se violent i agressiu i a propinar colps de puny i puntades de peu a l'aire per a allunyar als policies.

En un moment de descuit de l'home, els agents van veure com dins es trobava una dona completament atemorida. Davant l'evidència de la comissió in fraganti d'un presumpte delicte de trencament de condemna, van neutralitzar i reduir al sospitós.

Una vegada fora de perill, la dona va agrair als agents la intervenció i els va explicar que la seua exparella l'havia amenaçada de tirar-la per la finestra si parlava o la policia la veia.

El detingut, sobre qui consten antecedents policials, ha passat a disposició judicial i se n'ha decretat ja l'ingrés en presó provisional.

També et pot interessar

stats