Detingut un home per apunyalar la dona en presència dels tres fills

La supervivent, de 37 anys, està hospitalitzada després de rebre tres ganivetades.

Exterior de l'Ajuntament d'Archena
Exterior de l'Ajuntament d'Archena / @AytoArchena (Twitter)

La Guàrdia Civil ha detingut aquest diumenge a Archena, Múrcia, un home que havia apunyalat de matinada la dona, de 37 anys. L’agressió masclista ha tingut lloc al domicili familiar i en presència dels tres fills de la parella, de 2, 9 i 11 anys.

L’agressor li ha clavat tres ganivetades a la dona, que a hores d’ara es troba hospitalitzada a Múrcia.

Segons el 112 i fonts properes al cas, l’atac de violència masclista ha ocorregut passada la mitjanit, quan l’home ha agredit la parella al tòrax, al muscle dret i a l’avantbraç amb un ganivet.

Tot i que les ferides són profundes, tenen un pronòstic favorable, i s'espera que la dona se’n recupere en uns pocs dies a l’hospital Morales Meseguer, on l’han traslladat en una ambulància.

La supervivent d’aquest nou cas de violència de gènere ha sigut operada ja de la melsa, que ha quedat molt danyada. La seua vida, però, no corre perill, segons ha declarat el portaveu de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Archena, Mario Alcaraz.

La parella no té parents a la zona i de moment, una família amiga de la mare s’ha fet càrrec de les criatures, a l’espera que la Policia Judicial i el jutge es pronuncien sobre la custòdia temporal dels menors, que podria assumir-la el govern murcià.

L’agressor està previst que passe a disposició judicial en les pròximes hores. No consten denúncies a la Policia Local ni als serveis socials per maltractaments, segons ha informat l’Ajuntament d’Archena.

El portaveu de l’equip de govern, Mario Alcaraz, del PP, ha manifestat públicament la repulsa per l'agressió i ha condemnat en nom del consistori “qualsevol tipus de violència”.

També et pot interessar

stats