Detingut un home a Alacant per botar-se una orde d'allunyament i escalar nou pisos per a agredir la seua exparella

El jutjat de violència sobre la dona 2 d'Alacant ha decretat l'ingrés a la presó

Imatge d'arxiu d'un cotxe de Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'un cotxe de Policia Nacional / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut un home a Alacant per botar-se una orde d'allunyament de la seua exparella i escalar fins al nové pis per a, presumptament, intentar agredir-la. L'arrestat va ser sorprés pels veïns quan va accedir al domicili de la víctima després d'escalar la façana de l’edifici, situat al centre de la capital.

Els fets van ocórrer dissabte passat quan l'home, que havia eixit recentment de presó després de complir condemna per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella, va anar a buscar-la “per a mostrar-li el seu penediment”. La víctima no va acceptar les disculpes, per la qual cosa l'acusat va tornar de matinada a escalar l’edifici.

Els veïns van avisar la Policia Nacional, que va anar a l'immoble per a tractar d'arrestar-lo. La víctima va aconseguir fugir, mentre que una altra persona que es trobava a l'interior de la casa es va enfrontar a l'acusat. En veure's acorralat tant pels efectius com pels veïns, l'home va intentar fugir de nou pels balcons, però els agents el van interceptar i el van arrestar quan va arribar al carrer.

El jutjat de violència sobre la dona 2 d'Alacant ha decretat l'ingrés a la presó per un delicte de trencament de condemna, dos delictes de violació de domicili i un delicte lleu de lesions. A més, la magistrada ha acordat la prohibició de comunicació per qualsevol mitjà i d'aproximació a menys de 500 metres del domicili, lloc de treball o qualsevol lloc freqüentat per la víctima mentre dure la tramitació de la causa.

També et pot interessar

stats